Purinalla oltiin siis tänään kisaamassa virallisissa agilitykisoissa. Molemmilla pojilla 2x agirata. Oli ehkä vähän huono idea kuitenkin edellisenä iltana viettää kahden työkaverin läksiäisiä ja tulla kotiin 03.00, mutta yllättävän hyvin sitä pärjäsi viiden tunnin unilla... Mutta never again thanks.

Romeo ekalla radalla HYL ja tokalla radalla 5 rv sija. 3. Että piti sitten lähteä ryysäämään jo kepeille, kun toinen ei ole vielä edes putkessa ja sitten vetää koira mukanaan putken väärään päähän. Sen verran univaje vaikutti ja aamun eka startti kyllä kärsi, että HYLlyn jälkeen mulla oli fiilis ihan veks. Lopetin ohjaamisen ja roiskittiin loppu sinne tänne. Teki mm. lentokeinun ja unohti kontaktin. Se eniten v******kin, kun oman mokan kosti koiralle, ei ohjannut kunnolla ja antoi sikailla; ei vaan enää keskittynyt. Tyhmä, tyhmä minä. Hyi. Tokalle radalla kokosin itseni, ohjasin kaikki esteet loppuun asti (paitsi ehkä yhden hypyn, kun rima kerran tuli alas...?), pysäytin kontakteille, tehtiin SIKAhieno keinu ja hyvällä fiiliksellä maaliin asti. Harmi sitä rimaa, kun Romeo teki kaikkein parhaan ajan kuitenkin...

Rambo ekalla radalla 0, mutta yliaikaa 0,32 s. sija 4. Voiko taas ihmistä yhtään enempää ottaa päähän? Hyvä, että oli hyvät kontaktit, mutta olisko joltain niistä voinut vaikka vapauttaa sen pikkiriikkisen verran aiemmin häh? Tokalla radalla taas 0, mutta siinäkin yliaikaa 0,82 s. sija 1. Tämä niinkun pisti jo melkein naurun seassa itkettään. Otettiin tämä rata vielpä melkein juoksukontakteilla, mutta muutama kaarros meni hypyillä pitkäksi ja siinä se taas oli. Rambolle soisin jo oikeesti joskus vähän tuuriakin; se kun tekee niin tunnollisesti ja tarkkaan, mutta ei ole mistään nopeimmasta päästä. Eli ei vieläkään kakkosissa. Tosin tänään juuri ääneen pohdin ihmisille sitä, että Rambo tuskin tulee kakkosissa juurikaan pärjäämään, kun sillä ei vauhti riitä. Se varmasti voi virheettömiä ratoja tehdä, mutta aikaan tulee sen ura varmaan kaatumaan. Mutta who knows, ehkä se vielä yllättää. Jos nyt joku kerta sinne kakkosiin edes päästään!

Palkintoina pojille lelut ja ruokaa sekä ruusukkeet ja hienot laatat: