Käytiin HSKH halliagitreeneissä tänään. Ohjaaja ei ollut paikalla, joten otin molemmat koirat mukaan. Ja onneksi otin; meitä oli huimat kaksi paikalla, joten molemmat pojat pääsivät myös tekemään.

Otettiin ao. rataa open etäohjeiden mukaan.

Romeo oli ihan ilmiömäinen. Otettiin muutama kerta läpi ja kaikki kerrat meni puhtaasti. Aika helppo ratahan tuo oli, mutta sai siihen silti yhden takaaleikkauksen ja valssin tungettua. 7 muurilta 8 hypylle Romeo irtosi tosi hienosti pelkällä käden nostolla. Ihana mies. :o) Mutta seinässä pääsi taas piru irti... ;o) Teimme myös rataa pari kertaa niin, että 5 hypyn tilalla olikin kepit ja rata meni silti tosi hienosti. Romeo menee kepit ilman käsiapua, mutta melkein vaatii sen, että juoksen siinä hyvin lähellä mukana, ettei ala säveltää ja loikkia kiirehtiäkseen radalla eteenpäin. Pitäisi nyt saada apuohjaajan kanssa sellaisia onnistumisia, että lähettäisin Romeon vain kepeille ja apuohjaaja palkkaisi lelulla lopussa. Jos oppisi siihen ettei siinä vieressä tarvitse juosta. :o)

Rambo teki samaa rataa. Alkuun se meni ihan nenä maassa ja haisteli matkalla kaikki esteet. Noh, ihan uuden hallin piikkiin menee, mutta kiva jos se kisoissakin menee vieraiden esteiden seassa nenä pitkällä niin ei kisaamisesta taida tulla mitään... Onneksi vain eka kerta oli kauhea. Muut oli hienoja. Otettiin pitkästä aikaa kunnon maxiesteillä, ei ongelmaa. Treenattiin pahimpien pakkasten aikana mediesteillä, kun lämmittelyt oli mitä oli kovan pakkasen takia.

Tehtiin lisäksi pimeitä putkikulmia, renkaalle menoa 90 asteen kulmasta puomilta ja erinäköisiä kieputuksia esteiden ympäri; takaa kiertämistä, välistä tuloa yms. Tosi hyvä fiilis jäi näistä tekemisistä. Voi kun aina pääsisi treenaamaan ennen iltavuoroon menoa; pääsisi itse ajoissa ylös sängystä, tulisi koirille kunnon lenkit lämmittelyineen ja jäähdyttelyineen ja muutenkin aktivoimista. Oli rauhallisia poikia kotona kun minä lähdin töihin. :o)