....kun pikku-Romeo muutti meille eilen. Automatka oli alkuun aikas itkuinen, mutta lopulta uni vei voiton ja suurimman osan ajasta nukkui tyytyväisenä. Kotona lähti todella reippaasti tutkimaan paikkoja ja moikkaamaan Ramboa ja Rambo lähti todella reippaasti mokomaa ällötystä karkuun. :o)

Ensimmäinen yhteiskuva saatiin kun Romeo sattui nukahtamaan. Rambo näyttää tyyneltä, mutta inhotus oikein paistoi siitä... Kun pentu liikahtikin, Rambo säpsähti ja heti siirsi itseään. Taisi sitä ehkä jopa vähän pelottaakin moinen kummastus. Kovaa lähti kun sai luvan siihen.

"Mutta ei sitten enää askeltakaan! Tästä pikkaisen vaan nuuhkaisen sinua." Romeo katsoo minua: "Vitsi mikä hölmö toi on?!"

"No jos mä sit vaan katselen sua täältä, okei?"

"Hei, täs mä nyt oon!"

Yö meni ihan jees. Pikkasen itketti ja paikkaa piti hakea, mutta nukahti 23 maissa. Heräsimme sitten klo. 01 käymään pissalla. Minulla oli myös 03 kello soimassa, mutta pentu nukkui niin kivasti, etten viitsinyt sitä herättää. Sitten kuudelta kellon soittoon herättyäni, vauva kainaloon ja pissalle. Ja sinnehän se ulos pissasi, jei!

Aamulla tapahtui ihme:

"Hei me leikitään!"

"Kutikutikuti!"

Että kyllä tämä yhteiselo varmasti alkaa sujua. Kovasti juostaan ja jahdataan toisia. Ja hirmuisen nätisti Rambo leikkii. Laittaa juuri pyllyn ylös ja nassun maahan ja pentu saa ihan naamalla hypellä ja Rambo tökkii kuonolla. Lähelle itseään ei Rambo Romeota vielä päästä. Jos on esimerkiksi maaten, lähtee pennun tullessa päälle kiipeämään heti pois alta. Innostuu kyllä leikkimään jos pentu niin elehtii. Pennulle ei ole muuten murahtanut, paitsi kun tuli liian lähelle herran syödessä luuta.

Ruoka maistuu ja jos vähänkin näyttää siltä, että lähestyn ruokasäkkiä, alkaa kauhea huuto. Tuosta ruuan kinuamisesta tuolla äänensävyllä hankkiudutaankin heti eroon... Nyt työn alla on saada ruoka --> kakka rytmi toimimaan. Toistaiseksi on tehnyt kahdet kakat sisään ja kahdet ulos, eikä yhdetkään kovin loogisesti ruokaan liittyen. :o)

Parit pissat ovat menneet sisällä paperista ohi, muuten tehnyt hienosti kaikki ulos. Pari kertaa ollaan myös harjoiteltu yksinoloa. Ensimmäisen kerran heti eilen illalla kun kävin Rambon kanssa iltapissalla. Pentu nukkui kivasti koko ajan. Tänään vein sitten roskista, kun pentu nukkui kylppärissä, jonne olen ajatellut sen tulevaisuudessa portin taa jättää, kun se on yksin. Tulen minuutin päästä takaisin ja täydessä unessa ollut pentu huutaa kuin syötävä... Harmi. Istahdin portin eteen ihan eleettömästi ja odotin, että pentu hiljenee. Sitten nami suuhun ja pois "vankilasta". Sama ikävyys toistui tänään myöhemmin... Pentu nukkui ja vein sen kylppäriin. Nukkui edelleen. Jätin sille nameja lattialle, jos sattuu heräämään. Hipsimme Rambon kanssa pissalle ja kun tulemme takaisin, on namit syöty, petiin pissattu ja huudetaan, huudetaan! Noh, sama rauhoittelutekniikka ja pedin pesu... Kyllä se siitä. Treeniä vaan. Se kuitenkin onnistuu jo ilman huutoa, että pentu jää kylppäriin ja me mennään toiseen huoneeseen ja palataan heti takaisin. Pennun kun pitäisi jäädä tänne rauhassa jo heti ensi viikolla, kun maanantaina menen takaisin töihin.

Vakuutus pennulle on otettu ja loppuviikosta suunnataan jo ajelemaan julkisilla ja moikkamaan työkavereita. Romeo on niin reipas poika, että sen sosiaalistaminen tulee varmasti olemaan hyvin helppoa. Tänäänkin moikkasi jo pihalla rouvaa, jolla oli pyörä. Sinne se juoksi jalkoihin tutustumaan ja pyörää haistelemaan. :o) Kaisille suuri kiitos näin hurmaavasta lapsukaisesta!