Viime päivät ovat kuluneet töissä ja vähän vapaallakin. Minulla oli ruhtinaalliset viisi vapaata, jotka käytimme koirien kanssa hyvin tehokkaasti ulkoillen, nukkuen ja treenaten. Viikonloppuna olivat lisäksi serkut kylässä vanhemmillani, jossa mekin poikain kanssa viihdyimme lauantain ja sunnuntain.

Meillä on nyt "oman ajan treenien" eli lähiparkkiksella ja koulun pihalla treenaamisen sekä kotona naksuttelun lisäksi parit ohjatut treenit. Keskiviikkoisin vietämme Rambon kanssa tunnin pienryhmässä kilpatokon perusteita hioen ja toivoisimme mahtuvamme edes johonkin kokeeseen nyt parin kuukauden sisään... Kahdesta on jo tullut "Täynnä."-viesti. Torstaisin vietämme Romeon kanssa laatuaikaa Vesikoirien pentukurssilla. Kyllä se vaan hyvin jaksaa, vaikka yhdenkin kerran olimme ensin pitkällä lenkillä, sitten pienet tirsat ja keskustaan töihini tunniksi, josta suoraan "kouluun". Ajattelin, että jos nyt sillä kertaa vaan syötäisi nakkia ja hengattaisiin, mutta hyvin penikka jaksoi vähän harjoituksiakin.

Näytelmät ja agility päästään taas aloittamaan huhtikuun puolella, agility säiden mukaan ehkä aiemminkin. :o) Jee! Myös Romeo pääsee tutustumaan agilityn saloihin tutulla sisarusporukalla ulkokentän taas avautuessa. Kivaa!

Tavoitteena keväälle olisi saada Rambolle valioitumiseen johtava SERTi ja korkata tokoura virallisilla kentillä. Agilityn kilpalisenssikin meillä on, mutta sitä varmaan päästään käyttelemään vasta loppuvuodesta... Ehkä. Romeon kanssa rakennamme pohjaa tokoliikkeille ja tosiaan päästään aloittelemaan agilityuraa. Myös pari ROP-pennun titteliä voisi penikka yrittää käydä pokkaamassa tässä keväällä... Katsellaan miten meidän käy! :o)