Sunnuntaina startattiin auto kevään/kesän viimeiseen näyttelyyn Kotkaan. Tämän jälkeen olisi ohjelmassa kesälook ja tehokas tokon treenaus. Ostin paikan päältä oikein tokokilpakirjankin; jos nyt ehkä joskus mahdollisesti sitten . . . Myös yksi pentulelu tarttui matkaan; katsellaan josko sille löytyisi käyttöä tässä joku hetki... ;o) Syksyllä taasen voisi katsella sitten muutaman näyttelyn.

Sadetta oli ilmassa, mutta lämmintä oli silti.

Paikalla piti olla 12 perroa, mutta kolme jäi uupumaan, jolloin uroksia oli paikalla kuusi ja narttuja kolme. Junnuluokassa meitä oli kaksi ja tuomarin kohtaaminen meni meillä ihan reisille... Tuomari oli mies, tumma kreikkalainen ja päällään vielä kahiseva kertakäyttösadetakki, vaikka ei edes satanut...

...ja Rambohan laittoi pakin päälle. Tuomari oli kuitenkin älyttömän mukava ja antoi Rambon haistella ja kehui "hyva koira". :o) Hampaiden katsomisesta ei tullut kuitenkaan mitään ja tuomari sanoi, että ei paineisteta sitä vaan näytä sinä ne. Muut kopeloinnit jäivät vähän vähälle, mutta jotain saatiin sentään aikaiseksi kun otin otteen vehkeistä ja poskesta. Tuli ainakin miehiset paikat ja turkki koplattua. Nolotti hieman...

Saimme kuitenkin ERIn ja voitimme luokkamme, vaikka olisin mieluummin sallinut voiton toiselle junnulle. Vaikka se nojaili omistajaansa, antoi se kuitenkin katsoa itseään. Noh, eniveis.

Paras uros kehässä meitä oli kuusi enkä uskonut mahdollisuuksiin paljoa (taas ennakkoasenne, murrrhh...). Pääsimme kuin pääsimmekin kuitenkin palkintopallille, neljänneksi. Ruusukkeita ei tullut, mutta hyvää mieltä ja lämmintä kättä (kuten kehäsihteeri totesi) kuitenkin.

Ja tähän päättyi siis meidän kevään näyttelykausi. Aikas jees; kaksi SERTiä ja yksi ROP-titteli. Pokattiin myös ensimmäiset ERInomaiset laatumaininnat. Nyt tokotreeniä ja mahdollisia mätsäreitä. Myös kerhomme HSKH:n näyttelytreenit jatkuvat ja elokuussa ohjelmassa agilityn alkeiskurssi, jota odotetaan innolla. :o)