Kesäloman ensimmäinen päivä on kohta takana ja hauskaa on ollut. Lähdimme Rambon kanssa ihanasti aamulenkille kahdeksan aikaan kaatosateeseen ja oikeasti oli tosi hyvä fiilis. Lenkin jälkeen kuivattelu ja aamiaisen nauttiminen sadetta katsellen. Pienoisen pyykinpesun ja tietokoneella viihtymisen jälkeen lähdimme taas ulos. Sade oli tauonnut ja otimme vähän treenikamppeita mukaan. Tutulla kentällä otimme ensin näyttelytreeniä; juoksemista ympyrässä, edestakaisin ja kolmiossa. Lopuksi seisomista. Lisäksi otimme seuraamista, sivulle tuloa, liikkeestä seisomista ja yksi täysipitkä paikallaolo ja yksi kunnon luoksetulo. Hyvin meni; kyllä se hauveli (ja omistaja...) osaa kun se sillä päällä on.

Jatkoimme lenkkiä vielä kiertäen erinäisiä paikkoja; tulipahan muutama uusikin paikka kierrettyä. Kotimatkalla saimme vielä leikkikutsun lähimetsään ja jatkoimme sinne. Ei Rambon jalkoja painanut yhtään takana oleva 1,5 tunnin lenkki vaan se jaksoi vielä 40 minuuttia painaa pitkin metsää kahden ihanan naisen kanssa, menossa mukana lyhytkarvainen collie Molly ja sileäkarvainen noutaja Eve. Kotona kuitenkin tassupesun jälkeen kakara tipahti samantien... Parin tunnin unet tulivat tarpeen.

Ilta on kulunut taasen koneen ääressä ja Rambo on kuluttanut aikaansa naudan nilkan parissa. Ohjelmassa tänään enää iltapisut ja sitten unta kaaliin.

Mutta nyt, vihdoin ja viimein, sain kesäloman innoittamana työkaverini keväällä ottamat kuvat koneelle ja tänne. Olkaapa hyvät! Kaikki kuvat (c) Samuli Miettinen.

Taistelun tiimellyksessä . . . :o)

Lisää kuvia seuraa huomenna kun olen päässyt taas yhteisymmärrykseen tämän hitsin ihanan ja aina oikein tosi hyvin, ja juuri niin kuin haluan, toimivan tietokoneen kanssa.