Tänään kahden ja puolen tunnin ajomatkan ja kahden oksennuksen jälkeen saavuimme Kokemäen pentunäyttelyyn. Paikalla oli vain kaksi perroa, Romeo ja sen veikka Voitto. Olipa hauska nähdä veljeä; viimeksi nähty kun penikkainen oli meillä viikonlopun hoidossa. Siitä on kasvanut jo niin iso poika. :o)

Tuomari oli hyvin "vanhaa kansaa". Hän periaatteessa arvosteli koirat liikkeessä; juoksutti niitä alkuun monen monta kierrosta ja sitten koplasi vähän, seisotti ja taas juoksutti, juoksutti ja juoksutti. Kävi myös aina yleisölle selostamassa, mikä on hyvää missäkin koirassa kun omistajat hiki hatussa veivät koiria kehää ympäri.... :o) Hih.

No, meidän Dibs Mio (nimessä oli TAAS kirjoitusvirhe, viimeksikin oli...) sitten vei voiton Voitto veljestä, vaikka sekin meni oikein hienosti. Arvostelun voi lukea taas sivusta ---->. Kuvia tästä näyttelystä ei valitettavasti ole.

Ryhmässä ei sitten pärjättykään enää. Noutajat ja spanielit veivät sijoitukset. On se kumma, että se menee aina niin. Meillä olikin kotimatkalla iskän kanssa kovat pohdinnat, että miksi näin.... Seuraavaksi Romeo esiintyykin sitten vasta toukokuussa. Rambo käy korkkaamassa tämän vuoden kehät maanantaina. Saas nähdä kuin äijän käy... :os